Participa en el concurs estiu lector!

Aquest estiu us necessitem més que mai per fer que els infants siguin els veritables protagonistes de les seves històries i aventures durant l’estiu! Animem als nens i nenes del vostre centre a escriure la seva pròpia història i participar en el concurs de contes breus que organitzem des del programa LECXIT!

El curs 19/20 vam llançar la campanya Guanyem un estiu lector en la qual van participar més de 200 escoles, biblioteques i entitats socials fent possible que més de 10.000 infants i famílies rebessin el seu kit lector per promoure la lectura en el període d’estiu.

El kit lector inclou material per promoure la lectura amb família. Un dels materials del kit és un carnet lector amb propostes i activitats per gaudir d’aventures lectores durant l’estiu. A l’enllaç podeu consultar el carnet lector de l’estiu passat. Aquest curs estem elaborant un nou material més engrescador i dinàmic: un carnet dels i per als infants!

Tal com us esteu imaginant, per poder elaborar aquest carnet lector necessitem que els infants facin volar la seva imaginació i ens enviïn les seves creacions literàries! Aquestes les incorporarem als continguts del nou carnet lector per fer-vos partícips en el seu disseny. Us animeu a participar en el concurs de contes breus que organitzem des del programa LECXIT?

Volem que els infants visquin uns estiu enriquit a través de la lectura, una activitat divertida i emocionant que poden fer durant les seves vacances per conèixer i viatjar tan lluny com vulguin.

Què us proposem?

  • Elaborar contes breus amb els infants. Els escrits han de tenir un màxim de 180 paraules.
  • Seleccionar un màxim de 5 candidatures per presentar en el concurs.
  • Omplir el formulari d’inscripció amb les vostres dades i els escrits dels infants abans del 31 de març. Us demanem que els escrits estiguin signats amb el nom del nen o la nena, l’edat i el curs.

Qui pot participar en el concurs?

  • Els infants de 3r a 6è de primària que tinguin ganes d’escriure i fer que altres nens i nenes visquin la lectura a través de les seves paraules! 
  • Us podeu presentar tant si sou una escola, una biblioteca o una entitat social.

D’entre totes les propostes presentades, seleccionarem 5 escrits finalistes que seran les històries del carnet lector d’aquest estiu. Les 5 propostes guanyadores rebran un lot de llibres per a l’escola, biblioteca o entitat social que es presenta.

Fem entre tots i totes que el carnet lector ens faci viatjar per 5 lectures apassionants aquest estiu participant en el concurs!

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu enviar-nos un correu electrònic a lecxit@fbofill.cat o trucar-nos a 934 588 700.

També et pot interessar…

destacat
destacat
destacat

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar i crear a partir del material per a qualsevol finalitat els continguts propis d’aquest web, fins i tot amb una finalitat comercial, i només us demanem que en reconegueu l’autoria de la creació original.