S'acosta l'estiu, un període llarg de vacances, que suposa, per a molts infants, una aturada en el procés de lectura fins a la tornada a l'escola. Aquesta aturada es pot traduir en una pèrdua del ritme d'aprenentatges i, conseqüentment, un increment de les desigualtats educatives.

Com ho vam fer al 2020 i 2021, aquest any ens proposem enriquir l'estiu amb orientacions i activitats de lectura per no deixar ningú enrere i garantir l'inici del nou curs amb les ganes i seguretat necessàries per a que sigui un èxit!

Vols guanyar un estiu lector? Demana els materials del kit aquí!

Què us proposem?

Si voleu promoure el gust per la lectura per incrementar les oportunitats educatives dels nens i nenes a l'estiu et proposem:

 1. Si esteu interessats/ades a rebre els Kits Lectors per a infants de 4t, 5è i 6è de primària, ompliu aquest formulari i us farem arribar gratuïtament el nombre de kits que ens demaneu.
 2. Citeu als infants, persones voluntàries i famílies del vostre Espai Lecxit per a celebrar una activitat que permeti entregar els Kits Lectors als nens i nenes. En aquest enllaç trobareu un document amb orientacions sobre el disseny i dinamització de l’activitat.
 3. Si ho creieu convenient, vinculeu l’activitat de lliurament dels Kits a l’activitat de cloenda del vostre Espai Lecxit.
 4. Lliureu els Kits Lectors als infants el dia de celebració de l’activitat.
 5. Reconeixeu i poseu en valor l’activitat lectora dels infants durant l’estiu amb aquest diploma.
 6. Feu difusió de la campanya Guanyem un estiu lector perquè més infants gaudeixin de la lectura aquest estiu. Per fer-ho us animem a compartir a les xarxes socials els materials del kit lector i les accions que porteu a terme dins la campanya amb el hashtag #EstiuLector i #lecxit

Tanca

Si sou escola, biblioteca o entitat i sou Espai Lecxit

Saber més

 1. Si esteu interessats/ades a rebre els Kits Lectors per a infants de 4t, 5è i 6è de primària del vostre centre educatiu, biblioteca, entitat o d’altres espais, ompliu aquest formulari i us farem arribar gratuïtament el nombre de kits que ens demaneu.
 2. Acompanyeu el lliurament dels Kits Lectors als vostres infants amb una activitat que ajudi a promoure la lectura a l’estiu. En aquest enllaç trobareu un document amb orientacions sobre el disseny i dinamització de l’activitat.
 3. Feu lliurament dels Kits Lectors als infants el dia de celebració de l’activitat.
 4. Reconeixeu i poseu en valor l’activitat lectora dels infants a l’estiu amb aquest diploma.
 5. Feu difusió de la campanya <<Guanyem un estiu lector>> perquè més infants gaudeixin de la lectura aquest estiu. Per fer-ho us animem a compartir a les xarxes socials els materials del kit lector i les accions que porteu a terme dins la campanya amb el hashtag #EstiuLector i #lecxit

Tanca

Si sou escola, biblioteca o entitat i no sou Espai Lecxit

Saber més

Què trobareu al kit lector?

Com disposar de kits lectors?

Si esteu interessats a rebre kits lectors per a les famílies de 4t, 5è i 6è de primària del vostre centre ompliu aquest formulari i des de la Fundació Bofill us farem arribar gratuïtament el nombre de kits que ens demaneu.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a lecxit@fbofill.cat  o trucar-nos al 934 588 700.