Facilites el gust per la lectura dels teus fills i filles?

Des del LECXIT tenim molt clar que les famílies sou una peça clau per potenciar l’hàbit lector dels infants. La vostra implicació és essencial perquè els vostres fills i filles visquin la lectura com una experiència divertida i engrescadora.

Malgrat això, sabem que potenciar i treballar el gust lector des de casa no és una tasca fàcil! Per això us volem donar eines i recursos per aconseguir aquest repte d’una manera més tranquil·la i lleugera, perquè si tots i totes compartim els nostres aprenentatges arribarem a més persones i de millor manera!

En aquesta ocasió, et presentem un recurs diferent i molt dinàmic, on a partir d’un test interactiu de 13 preguntes podràs conèixer tot allò que ja estàs fent per potenciar el gust per la lectura des de casa, i descobrir nous consells que podràs aplicar en el teu dia a dia per fer de la lectura una experiència apassionant!

És una bona oportunitat per aturar-se, repensar i reflexionar sobre el que estem fent per impulsar el gust per la lectura dels nostres fills i filles, valorant tot allò que fem i incorporant noves i petites accions!

El QUIZ del LECXIT t’està esperant, respon les preguntes i esbrina 13 maneres diferents d’aconseguir que el teu fill o filla esdevingui un/a súper lector/a!

També et pot interessar…

destacat
destacat
destacat

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar i crear a partir del material per a qualsevol finalitat els continguts propis d’aquest web, fins i tot amb una finalitat comercial, i només us demanem que en reconegueu l’autoria de la creació original.