Calendari de formacions

La formació pretén capacitar al voluntariat per tal que pugui acompanyar de la millor manera possible als infants participants. 

La formació consta d’una sessió de 2 hores de durada on es treballaran de forma pràctica i vivencial els següents continguts:

Les formacions es realitzen entre els mesos d’octubre i gener en format presencial i online i són obertes per a tota persona voluntària independentment del municipi on es realitzi. Escull aquella que t’encaixi més, inscriu-t’hi i participa-hi!

Equip de formació

Les formacions del voluntariat LECXIT són realitzades per persones expertes en literatura infantil i juvenil i amb molta experiència en la dinamització de tallers, jornades, actes i formacions al voltant de la lectura. 

Natàlia Martínez

Àgata Losantos

Gloria Cepero

Marc Alabart

Rosalía Clemente

Creiem que el coneixement s’ha de compartir. Per això fem servir una llicència Creative Commons, llevat que en algun material indiquem el contrari. Us animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar i crear a partir del material per a qualsevol finalitat els continguts propis d’aquest web, fins i tot amb una finalitat comercial, i només us demanem que en reconegueu l’autoria de la creació original.