Formació del voluntariat Lecxit

La Formació del voluntariat Lecxit és una sessió de capacitació i empoderament adreçada a totes les persones que volen iniciar la seva vinculació amb el programa per tal d’acompanyar infants en la millora de la seva comprensió lectora i el gaudi per la lectura.

 

Té una durada de dues hores i s’hi treballen, d’una manera molt pràctica i vivencial, aspectes sobre la importància de la lectura, l’acompanyament i el vincle amb l’infant, així com la dinàmica de les sessions Lecxit. A més, es comparteixen diversos recursos que ajudaran el voluntariat a superar situacions quotidianes de les sessions lectores. 

 

Per inscriu-re’t només has de buscar aquella formació que t’encaixi més en funció del dia, l’hora i el municipi on es realitzarà, clicar el botó d’inscripció i omplir el formulari amb les teves dades. Arribat el dia, presenta’t a l’espai uns minuts abans de l’inici i fes la teva acreditació.

 

No hi ha cap formació al municipi o espai Lecxit on t’agradaria fer el voluntariat? No pateixis, pots fer la formació allà on et vagi millor, independentment de si serà l’espai final on acabaràs fent el voluntariat.

 

T’hi esperem!